Nimetön suunn.malli

Opi tekemään radiota!

Opi spiikkauksen ja mainostamisen niksit radiossa!

Kulttuurikongi järjestää yhteistyössä Bauer Median kanssa kolme koulutuskokonaisuutta, jotka tapahtuvat neljän eri päivän aikana ajalla maalis-huhtikuu. Koulutukset toteutetaan striiminä ja Teams-videopuheluina ja ne on tarkoitettu Kulttuurikongin yhteistyökumppaneiden osallistujille sekä Kukunorin jäsenjärjestöille. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita!

Basson prime timen Hikisen Iltapäivän Tuke ja Jusa jakavat omia kokemuksiaan ja kertovat radiotyön tekemisestä tiistaina 2.3. klo 14-15. Tämän ensimmäisen setin yhteydessä annetaan kotitehtävä, jonka purkamiseen käytetään koulutuksen toinen osuus tiistaina 9.3. klo 14-15.

Tiistaina 23.3. klo 14-16 Bauer Median ohjelmajohtaja Osku Nurmi kertoo radiotoimialasta ja siitä miten kaupallinen radio toimii.

Tiistaina 6.4. klo 14-16 Bauer Median luova johtaja ja Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuttu Ismo Heikkilä opastaa miten kirjoitetaan hyvä radiospotti ja opastaa käsikirjoituksen ja äänituotannon maailmaan.

Koulutukset antavat valmiudet tuottaa radiospotteja, jotka lopulta soivat Basson ja Cityn taajuuksilla.

Koulutukseen sekä spottien tekoon on rajattu määrä paikkoja, joten ilmoittaudu ajoissa ja kysy lisätietoja: Kulttuurikongin Kokeilupäällikkö Emmi Benson, emmi.benson@kukunori.fi.