Kulttuurikongi_FB_cover_820x461

Kulttuurikongin kuulumisia

Koronatilanne on vaikuttanut meidän kaikkien elämään. Järjestöt ovat joutuneet muuttamaan toimintatapojaan ja niin myös me Kulttuurikongissa olemme joutuneet muuttamaan toimintamme suuntaa nyt kun hankkeen viimeinen vuosi häämöttää edessä. Olemme laajentaneet hankkeen toimintoja vankiloiden lisäksi tahoihin ketkä työskentelevät rikostaustaisten hyväksi. Kaiken lisäksi meillä on täysin uusi hanketiimi kasassa. Alta voit lukea meidän tulevia tapahtumia.

 

  • Tervetuloa innostumaan Kulttuurikongista ja kulttuuripajamallin vertaisohjaajakoulutuksesta! Sovellamme mielenterveyspuolella ollutta kulttuuripajamallia kouluttamalla rikostaustaisia Kulttuurikongin vertaisohjaajiksi jakamaan osaamistaan itseään inspiroivan toiminnan parissa. Millaisia vahvuuksia ja osaamista sinulla on? Millaista toimintaa sinä haluaisit järjestää muille? Tai millaiseen toimintaan haluaisit osallistua? Mitä Kulttuurikongi tarjoaa alan ammattilaisille? Pidämme toiminnastamme info tilaisuuden 15.12. klo 10 alkaen Zoomissa. Info tilaisuuteen osallistuminen ei sido sinua mihinkään. Alustajina toimivat Kulttuurikongin työryhmä ja Teppo Tolvanen Niemikotisäätiön Kulttuuripaja Elviksestä. Ilmoittautumiset: emmi.benson@kukunori.fi. Lisätietoja tilaisuudesta löydät facebook-tapahtumastamme.

 

  • Kulttuurikongi ja Roso-tuotanto järjestävät helmikuussa 2021 yhteistyössä Bauer Median kanssa pop-up tapahtuman missä kaikki halukkaat pääsevät tutustumaan Kukunorin toimintaan. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös Minun Suomenlinna -valokuvanäyttely, jossa ovat esillä Suomenlinnan avovankilan vankien ottamia valokuvia.

 

  • Kulttuurikongissa ollaan aloittamassa verkkopohjaisen vertaisohjaajakoulutuksen mallintaminen mihin kutsumme mukaan suunnittelemaan koko kulttuuripajaverkoston. Mukaan pääsee ilmoittamalla kiinnostuksensa Kulttuurikongin uusimmalle työntekijälle Emmille, joka antaa asiasta myös mielellään lisätietoja. Kulttuurikongin Kokeilupäällikön Emmin tavoittaa niin sähköpostitse emmi.benson@kukunori.fi kuin puhelimitse numerosta 0505744216.

 

Kulttuurikongin koko bändi eli hanketiimi on nyt kasassa. Kongiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä hankepäällikkö Jari-Pekka Hietsiltaan, kokeilupäällikkö Emmi Bensoniin tai verkostokoordinaattori Cecilia Lindströmiin.